Volledig aanbod tuinmachines van:

Husqvarna, Honda, Ego Power Plus, Efco en Eliet

Nr. 1 in automowers

Robotmaaien: een moderne oplossing die u tijd bespaart en voor een perfect onderhouden gazon zorgt!
Wij beschikken we over een bijzonder grote knowhow, uniek in onze regio.

Installatie

Wij zorgen voor een volledige installatie van de automatische grasmaaier in uw tuin. De oppervlakte waarin het toestel werkt, wordt ‘aangeduid’ door een begrenzingsdraad. Een machine freest die draad in de grond tot op ongeveer 6 cm diep. U kan hierna nog probleemloos verticuteren.

Onderhoud

Wij bieden u optioneel een onderhoudscontract aan met een full service. Wij plaatsen een printplaat in uw robotmaaier. Wanneer die een foutmelding zendt, kunnen wij een interventie uitvoeren.

Tuinbedrijven

Wij werken ook regelmatig samen met tuinbedrijven. Maak een afspraak zodat wij de voordelen van onze samenwerking kunnen verduidelijken

Batterij producten van Husqvarna

Onze batterij serie is gebouwd om u alle kracht en het intuïtieve ontwerp te bieden die u mag verwachten en eisen van een product met de naam Husqvarna. Ze bieden comfort en goede prestaties bij vrijwel elke klus — van incidenteel gebruik tot dagelijkse werkzaamheden die u de hele dag door uitvoert.

Eén batterij

Zet dezelfde batterij snel over van grastrimmers op bladblazers, kettingzagen en heggenscharen en blijf gewoon doorwerken. * Kettingzagen met batterij vereisen altijd BLi20/BLi200

Eenvoud

Elk product in het assortiment is gebruiksvriendelijk, lichtgewicht en ontworpen voor comfort en productiviteit.

Minder lawaai

De batterij-aangedreven motoren van Husqvarna bieden de prestaties van benzinemotoren, zonder de schadelijke uitstoot en zonder brandstof te verbruiken.

Bezoek onze toonzaal!

Husqvarna
Honda
Ego Power Plus
Eliet
Efco