Ons clienteel

Bij ons kunt u als particulier en als professional terecht voor een uitgebreid gamma aan tuinmachines en tuinproducten

Waarin onderscheiden wij ons

Advies en een vlekkeloze service zijn de kenmerken waarvoor we gekend zijn in Wetteren en omstreken.

Onze geschiedenis

1988

In oktober 1988 nemen Willy, Peter en Hans de gerenommeerde tuinzaak van Roger Gyselinck over. Een zaak die reeds meer dan 40 jaar een trendsetter was in tuinmachines.

De firma BVBA W. Roelandt & zonen wordt opgericht en zet de activiteiten van roger verder in de Lambroekstraat te Massemen.

1989

Op 22 augustus 1989 worden 3 stukken bouwgrond gekocht aan de Brusselsesteenweg te Wetteren waar een gloednieuwe ezaak van meer dan 1000 m² wordt gebouwd.

1991

Opening nieuwe zaak op 29 maart 1991.

Buiten de tuinmachines wordt de activiteit uitgebreid met tuinmeubelen.

1995

De zaak barst uit haar voegen. Peter en Hans nemen de zaak over van hun vader Willy en vormen de vennootschap om naar een N.V. nl Roelandt W. & Zonen.

2006

Op 21 december wordt de bouwvergunning bekomen voor het uitbreiden van de winkel. De winkeloppervlakte wordt verdubbeld zodat tuinmachines en meubelen gescheiden worden.

2008

In maart 2008 wordt de nieuwbouw voor de meubelen in gebruik genomen.

2009

Het dealerschap van Honda Power Equipment wordt overgenomen van de firma Aqua Power. Zo worden wij de Honda-dealer voor Wetteren en omstreken!!!

2012

Oprichting van de enige Pilotstore van het Belgische meubelmerk JOLI. Alle modellen zijn vanaf dan te bezichtigen in onze showroom.

2017

De zaak van de tuinmachines wordt omgevormd naar “Shop in shop” van zowel Honda als Husqvarna. D.w.z. dat het volledige gamma van beide merken met hun unieke opstelling en winkelrekken gevolgd wordt.

2018

30 jaar Roelandt W. & Zonen