Robotmaaiers, voor particulieren en professionals.

Robotmaaien: een moderne oplossing die u tijd bespaart en voor een perfect onderhouden gazon zorgt!
Ruim 15 jaar geleden verkochten wij onze eerste robotmaaier of automatische grasmaaier. Vandaag beschikken we over een bijzonder grote knowhow, uniek in onze regio.

Eenvoudige installatie

We zorgen voor een volledige installatie van de automatische grasmaaier in uw tuin. De oppervlakte waarin het toestel werkt, wordt ‘aangeduid’ door een begrenzingsdraad. Een machine freest die draad in de grond tot op ongeveer 6 cm diep. U kan hierna nog probleemloos verticuteren.

Premium merken

Door onze jarenlange ervaring weten wij welke de allerbeste merken op de markt zijn. Bij de meeste toestellen geven wij dan ook een exclusieve ‘niet tevreden 100% geld terug garantie’ (onder voorwaarden).

Excellent onderhoud

Wij bieden u optioneel een onderhoudscontract aan met een full service. Wij plaatsen een printplaat in uw robotmaaier. Wanneer die een foutmelding zendt, kunnen wij een interventie uitvoeren.

Ook voor tuinbedrijven

Wij werken ook regelmatig samen met tuinbedrijven. Maak een afspraak zodat wij de voordelen van onze samenwerking kunnen verduidelijken.

Innovatief, tijdbesparend en praktisch gazononderhoud

Husqvarna robotmaaiers

Innovatieve robotmaaiers

Innovatief, tijdbesparend en praktisch gazononderhoud is voor vele tuinbezitters belangrijk. In 1995 werd de eerste Husqvarna robotmaaier geïntroduceerd. Husqvarna is sindsdien innovatieleider en marktleider op het gebied van volautomatisch grasmaaien. Kwalitatief, betrouwbaar en met modern design. Precies wat u van een Zweeds A-merk mag verwachten. Husqvarna Automower® is dé robotmaaier voor elke tuin. Klein, groot, simpel of complex. Voor elke tuin is er een Husqvarna Automower®.

Meer info

Maak kennis met de nieuwste aanwinst van de Miimo-familie: Miimo HRM 40 is een intelligente robotmaaier die zich perfect leent voor kleinere gazons

Honda Miio: KLEINER, EENVOUDIGER, SLIMMER

Honda Miio, neerzetten en maaien

Dankzij de functie “Neerzetten en maaien” maait Miimo HRM 40 nauwkeurige zones, bijvoorbeeld onder tuinmeubelen. U moet de robotmaaier alleen handmatig activeren, op het gazon plaatsen en Miimo HRM 40 doet de rest. Zo maait u kleinere vierkanten van 2 x 2 m of 3 x 3 m.

Meer info