Voor een volledig aanbod tuinmachines, tuingereedschap en werkkledij bent u bij ons aan het juiste adres.

TUINMACHINES, TUINGEREEDSCHAP & WERKKLEDIJ

Complex gazon. Perfect resultaat.

De robuuste en betrouwbare Husqvarna Automower levert een perfect maairesultaat, zelfs bij uitdagende gazons. Hij navigeert eenvoudig door complexe gebieden, beweegt zich soepel door nauwe doorgangen, over ruw terrein en steile hellingen, zodat u elke dag een perfect gemaaid gazon hebt – met minimale interactie.

GRASMAAIERS

Wij bieden u een complete lijn grasmaaiers met een maaibreedte van 34cm tot en met 53cm. Daarbij heeft u de keuze uit modellen voorzien van een accu, een elektrische of een super sterke benzine motor waarop wij 5 jaar startgarantie verlenen.

ZITMAAIERS

Als het aankomt op de aanschaf van een nieuwe zitmaaier of tractor kunnen wij u een pasklare oplossing bieden. Op uw verlanglijst zullen ongetwijfeld punten staan zoals vermogen, comfort, maaicapaciteit etc. biedt Roelandt W en zonen een ruime keuze in zitmaaiers en tractoren die volledig aansluiten op uw behoeften.

KETTINGZAGEN

Door geschikte instrumenten te gebruiken voor het snoeien kunnen de planten op de juiste manier groeien, en zijn ze gemakkelijker te verzorgen. De keuze van het beste gereedschap moet worden gemaakt op grond van de specifieke eisen en de adviezen van deskundigen in deze sector.

Grasmachines op accu

Ideaal voor huiseigenaren of voor het trimmen van complexe gebieden, kan deze zorgeloze accu maaier middelgrote tuin snel en stil maaien in een enkele lading. De maaier is gemakkelijk te manoeuvreren vanwege de lichtgewicht en compact maaidek en ergonomische handgreep maakt het eenvoudig om zelfs hele kleine plaatsen te sturen. Compatibel met alle Husqvarna BLi-batterijen.

Beurzen

Cocoon 2018
17/11/2018
Cocoon 2018

Van zaterdag 17 tot en met zondag 25 november zwaaien de paleispoorten van Brussels Expo opnieuw open voor COCOON 2018.

Practische informatie

Data & openingsuren

Zaterdag 17/11 tot 25/11.
Om een aangename en veilige sfeer te garanderen, gelden er specifieke toegangsmaatregelen voor Brussels Expo. We raden bezoekers dan ook aan geen rugzak mee te nemen om lange wachtrijen aan de ingang te vermijden

Toegangsprijs

De toegangsprijs voor COCOON is € 10 (gratis voor begeleide kinderen jonger dan 12 jaar).
Tip: koop je ticketonline voor maar € 8.

Waar

COCOON vindt plaats in Brussels Expo.
Adres: Belgiëplein 1 – 1020 Brussel

Bezoek onze toonzaal!

Husqvarna
Honda
Toro
Eliet
Efco