Automowers

Wij zijn verdeler van Husqvarna & Honda robotmaaiers.

Husqvarna Automowers

Het nieuwe assortiment Husqvarna Automowers is de ultieme uitdrukkingsvorm van hoge prestaties en uitstekende resultaten in combinatie met echte voordelen voor de gebruiker en het milieu. Als de eenvoudige installatie eenmaal is gedaan, werkt de Automower wanneer u maar wilt, zodat u andere karweitjes in de tuin kunt doen of gewoon lekker kunt ontspannen.

Automower Husqvarna

Bekijk de prijzen van de verschillende Husqvarna Automower modellen

Vrijheid voor de gebruiker. De Automower is uitgerust met een reeks handige functies die optimale prestaties combineren met vrijheid voor de gebruiker. Het programmeren is net zo makkelijk als het instellen van een mobiele telefoon en wanneer u dit eenmaal hebt gedaan, voert de Automwer stil, veilig en effici├źnt zijn werk uit, ook wanneer u niet thuis bent.

Zelfverzorgend. De Automower laadt zelf op in de loop van het werkprogramma. Wanneer de acculading tot een vooraf ingesteld niveau daalt, gaat hij automatisch op zoek naar het laadstation om te laden. Als dit klaar is, gaat de Automwer automatisch verder met het maaiprogramma zonder interactie vande gebruiker - dag in, dag uit.

Een groener, stiller alternatief. Omdat de Automower op elektriciteit werkt, produceert hij geen schadlijke uitlaatgassen. De maaier is ook uitzonderlijk stil en werkt discreet wanneer u dat wilt. Dit betekent dat uw rustige middagen in de tuin nooit meer verstoord zullen worden.

Veiligheid voorop. Wanneer de Automower van de grond wordt getild of omvalt, stopt het maaimes automatisch. Het mes zit bovendien zeker 15 cm van de voorkant van de machine vandaan, zodat wanneer Automower een obstakel tegenkomt, hij stopt en van richting verandert zonder schade aan te richten.

Functies die een Automower onderscheiden

Functies die een Automower onderscheiden

Honda Miimo

De Miimo navigeert door de tuin door middel van een intelligente combinatie van controles, timers en real-time sensorische feedback. De robotmaaier werkt binnen een begrenzingskabel, geïnstalleerd onder de grond of in het gras waarmee de omtrek van de tuin wordt bepaald.

Honda Miimo Honda Miimo Honda Miimo

Bekijk de advertentie in het magazine FENCE

Kenmerken:

  • Een ventilator, ingebouwd in de meshouder, die voor een luchtstroom zorgt waardoor het gras goed voor de messen komt.
  • Er wordt gebruikt drie zeer duurzame messen die bij een botsing met harde voorwerpen meebuigen in plaats van breken waardoor mesdelen achterblijven op het gazon.
  • De maaihoogte kan worden ingesteld tussen 20 mm en 60 mm, en daarmee aan te passen de voorwaarden en tijd van het jaar.
  • De robotmaaier wordt aangedreven door een krachtige lithium-ion batterij en heeft natuurlijk een docking station
  • De Honda Miimo past zich aan, aan het terrein, bij hellingen of kuilen en bij lang gras wordt de snelheid automatisch aangepast.
  • Honda Miimo beschikt over drie onafhankelijke 360 graden 'bump' sensoren, die contact met elk obstakel detecteren, zal stoppen, draaien en verplaatsen in een andere richting.
  • Veiligheid en zekerheid zijn ingebouwd via 2 "lift" sensoren. Wanneer de robot actief is en de grond verlaat wordt de machine uitgeschakeld, een alarm geactiveerd en kan de machine alleen worden geactiveerd via een pincode. Hiermee wordt voldaan aan de nieuwe regelgeving voor veiligheid en diefstal.
  • Bij de lancering zal Honda Miimo waarschijnlijk twee modellen, de 300 en 500 op de markt brengen waarbij de Honda Miimo 500 een gazon ter grootte van 3.000 vierkante meter kan maaien, ongeveer de helft van de grootte van een voetbalveld.